felicia-

DAG 118 MED ISOTRETINOIN ORIFARM

Hej längesen jag skrev här! Efter 10 dagar av solning i Phuket och 4 dagar shopping i Bangkok så är min hy riktigt fin! Mest ärr kvar och någon pormask som är "inbakad" som en bubbla. Men inget som stör mig, mest fula ärr som sagt. Solningen har jag varit försiktig med, legat i skuggan och smörjt mig rikligt. Trots min försiktighet så flagade jag redan vid soldag 3. Tråkigt. Ansiktet blev superlätt bränt, och märkte att jag har fått pigmentförändringar i armvecken där jag tidigare hade exem. Huden är vit där och kan inte bli brun. Men även på andra ställen där jag har haft sår under kuren, har blivit vita. Tråkigt det med. Thailand och Isotretinoin var inte en bra blandning. Har dock haft det såååå himla bra! (Har massor av bilder åt er sen!)
Ja, nu taggar jag mest nyår och födelsedag om 20 dagar!!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

DAG 98 MED ISOTRETINOIN ORIFARM

Mamma mia, vad hände med fejjan ens? Har 3 bamse finnar vid käken/munnen. Att man aldrig kan få njuta av att känna sig fin någon gång :-). Känner mig verkligen inte alls bra, torr som ett gammalt knäckebröd. Finnig och sårig i ansiktet. Är sååååå torr om händerna och det är liksom små prickar av torrhet, haha jag kan inte ens beskriva! Mina eksem är så äckliga att jag måste ha långärmad tröja hela tiden. Vill bara fly till Thailand nu och sola bort mina finnar och läka mina sår, för att komma tillbaka som en helt ny människa till nyår. Måste bara bita ihop i 3 dagar till sen drar jag! 
Detta kanske är den sista uppdateringen innan Thai, vilket betyder att det blir ett låååångt uppehåll. Så kämpa på mina Iso-knaprare så hörs vi förhoppningsvis den 26:e december. Och god jul på er! 

BARA LITE PEPP TILL THAILAND

Ynka 7 dagar (EN LITEN VECKA!!!!) kvar tills jag far till paradiset, åh kan knappt vänta!!!

DAG 93 MED ISOTRETINOIN ORIFARM

Tjenis penis! Äntligen har plugget tagit slut (för denna vecka iallafall) och idag tänker jag inte röra en enda bok eller arbete!
Ber om ursäkt för den usla uppdateringen och har samma anledning som alltid. Jag vet att det är några som har frågat om när nästa "ansiktsbild" kommer och jag ska försöka hinna innan Thailand! Det är så jobbigt att plocka fram kameran och härja loss..
Annars har det inte hänt mycket (vilket är bra!!), fortfarande inga nya finnar utan bara uttorkade och sår. Ärren är dock så irriterande och ser nästan ut som finnar, vilket gör mig ledsen i hjärtat. Huvudsaken är iallafall att bli av med finnarna!

Mycket fina nyårsblåsor, ska dock köpa min i Thailand hade jag planerat. Men tänker mig något lite tightare detta år, väldigt olikt mig!! 

DAG 90 MED ISOTRETINOIN ORIFARM

Halloj! Shit vilken kick jag har fått, helt full med energi trots en aning bakis. Helgen har varit mysig med filmkväll i fredags och en grabbkväll med bärs igår. Idag har jag och mina kära käkat på spicy för att fira första advent.
Idag påbörjade jag även min packning till Thailand, hehe gäller att vara ute i god tid. Men det är bara 11 dagar kvar så det drar ihop sig! Springer runt i flipp-flopps och klänningar för att leta på solskyddsfaktor samt lyssnar på julmusik. Rätt konsig blandning och lite sorgligt att lämna julen hemma i Sverige, även fast jag och mammsen får fira jul i Bangkok i år. Hur kul??
Energikicken jag har fått tror jag främst kommer från att mitt ansikte är fint! Lite sår och torra fläckar efter finnar men annars ganska fint! Åh får sådan bra känsla i magen när jag ser mig i spegeln! Vill bara sola och bli brun så att ärren inte är lika tydliga, men det gör jag ju snart.
Förlåt för mitt tjat om Thailand men satan vad taggad jag är!!!

    

Upp