felicia-

DAG 49 MED ISOTRETINOIN ORIFARM

Var på återbesök idag, det kändes bra överlag. Fick dock en ny läkare eftersom min har börjat jobba i Stockholm. Hela besöker kändes inte speciellt seriöst, jag berättade om mina biverkningar och ställde lite frågor som min nya läkare inte kunde svara på. Det gjorde mig besviken. Hon ville även sänka kuren men jag förstod inte varför. Men helt plötsligt ville hon höja, så nu ska jag ta 4 kapslar/dag (alltså 40 mg/dag). 
Det känns bra att få höja även om jag är rädd att biverkningarna ska bli allvarligare och jag ska bli ännu torrare.
Jag blev rätt nojig idag på bussen hem när jag läste igenom bipacksedeln där det stod att om man upplevde ihållande huvudvärk, illamående, kräkning och dimsyn, så ska man avbryta kuren direkt. Jag har känt av huvudvärk (det står trots allt som en biverkning), inte direkt dimsyn utan mer ljuskänslighet (vilket också står som biverkning).
Hoppas verkligen inte att det är något allvarligt, men jag får ändå en klump i magen. Att jag faktiskt utsätter min kropp för något som skulle kunna vara farligt, enbart för att bli av med finnar. Låter jätteytligt, och jag är inte alls en ytlig person. Tycker att det är kul att skoja om mig själv och har jättelätt att bjuda på mig själv, fula bilder och ja allt sådant. 
Skulle hålla mig till ett kort inlägg om hur återbesöket var men kunde inte låta bli att få skriva av mig lite. Lika skönt varje gång.

Så detta är hur läget är just nu. Rätt så fint tycker jag. Ville iallafall visa hur det ser ut innan ökningen!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas