felicia-

HEJ HEJ SOMMAR, HEJDÃ… SOMMAR

Det var så längesen jag tänkte på bloggen men nu slog det mig att det faktiskt kan vara lite kul igen. Tänkte börja med att berätta vad jag har gjort hela långa sommaren. Eller ja de roliga grejerna iallafall. Trots att jag har jobbat som en galning under den stora delen av sommarlovet har jag hunnit med några roliga grejer. 

Victor och jag besökte Turiket sista veckan i maj och det var så mysigt! En hel vecka med bara min allra bästa pojke. 

Sen blev det dax för Summerburst i Stockholm. Det blev fula selfies med en stor hand. Mycket fulla bilder med fulla människor. Förkrök på svettiga hotellrum. Men det var så kul och jag är så glad att jag var där!

Jag firade midsommar hemma hos Sara ute på tidö och det blev en toppen kväll!

Höjdpunkten av hela mitt liv var definitivt när vi tjejer var i Ayia Napa i 2 veckor. Får en sådan klump i magen och ont i hjärtat när jag tänker på det, för det ända jag vill är att åka tillbaka dit igen..

Sen har jag ätit mycket god mat under sommaren. Firat min fina Emma. Och krökat. Ett mycket bra SISTA sommarlov, för nu går jag in på mitt sista år på gymnasiet. Och mer taggad än någonsin på att göra mitt bästa och plugga satan. Eller kanske inte. Är mer taggad för att ta studenten och uppleva allt som detta år har att bjuda på. 

Vi hörs säkert snart igen!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas