felicia-

MED VINTERKRÄKSJUKAN

Åkte på det mest fruktade viruset såhär års, dvs vinterkräksjukan. Att jag aldrig ska slippa den..
Iallafall så är det bättre idag och jag har lyckats ta mig igenom hela lilla sjöjungfrun-filmen och borde egentligen plugga nu. Men att blogga kändes lite roligare.
I brist på kläder och skor så satt jag och klickade runt lite på olika hemsidor, och kom fram till några finfina saker som jag gärna hade haft i garderoben.

Ska försöka dra med min käre mor till Erikslund eller stan i helgen och få lite av detta införskaffat! 

SUMMER, WHERE U AT?

Åh sådan klump i magen när jag såg dessa bilder. Sommaren bär verkligen med sig så många fina minnen, och denna midsommar var bara en av många. Vill verkligen uppleva så många somrar med mina fina fina tjejer. Och detta fick mig inte bara att sakna sommaren, utan även en utav de bästa människorna jag har träffat: Fanny, som befinner sig i USA och lever loppan. 

(jag snodde alla bilder ifrån http://ronjalejerdal.forme.se) 

GRATTIS TILL MIG SJÄLV!

Jiho! 18 år blir jag idag! Hade världens finaste dag igår med tapas, vin och presenter. Avslutade på krogen med en fransman och 3 av mina favoriter. Toppen alltså! Strax ska jag ned på stan och bli bjuden på mat av min fina pojkvän! 

FÖR- OCH NACKDELAR MED ISOTRETINOIN ORIFARM

Tänkte lista några positiva och negativa effekter som jag har upplevt med denna medicin!

Fördelar:
1. Mindre fettigt hår!
Lyckan när jag förstod att Iso tar bort det fettiga i hårbotten och jag inte behövde tvätta håret på 5 dagar. Jätteskönt att slippa tänka på när det skulle tvättas och om det skulle vara äckligt dagen efter

2. Mindre fettig i ansiktet!
Blev dock torr istället, men kände att jag helldre är torr än fettig. Fick alltid gå och torka mig i ansiktet med pappar i skolan för att mitt ansikte var så fettigt. Usch så snuskig man kände sig. Som sagt, mycket helldre torr!

3. Finnarna försvinner (väldigt uppenbar fördel kanske)
Den absolut bästa "biverkningen", eller ja det var ju därför jag började med medicinen. Men så himla najs att bli av med dem som har trakasserat hela mina tonårsår. 

Nackdelar:
1. Torra läppar
Den första biverkningen jag kände, och tror att det var redan vid dag 2/3 som jag kände av det. Eller kanske bara inbillning. Men usch så drygt, kan inte räkna hur många läppsyl jag har gjort av med...

2. Torr på kroppen/torreksem
Så jobbigt, har smörjt mig ca 3ggr om dan sedan ca dag 20. Har fått kortison utskrivet åt mina torrexem, den funkar super! Visar er bild senare.

3. Ont i rygg
Har dock inte det problemet längre, bara vid vissa tillfällen. Kände mig som en gammal gumma när det var som värst!

4. Torra ögon/näsa
Så mycket näsblod och näsolja, nästan lika mycket som jag gjorde av med i läppsylform.. Ögonen kändes hängiga och trötta, kände mig även ljuskänslig ett tag. 

 

DAG 132 MED ISOTRETINOIN ORIFARM

Hej och förlåt x1000! Ber så mycket om ursäkt över att jag inte har hängt här på superlänge. Men har ju lovat bilder på mitt numera finnfrit men väldigt ärrfyllda ansikte. Men först tänkte jag berätta om mitt senaste hudmottagningsbesök. Fick träffa min "gamla" hudläkare som flyttade till Stockholm under ett tag men nu är tillbaka igen, så det var roligt att få samma tjej som jag hade i början av kuren som jag nu fick i slutet av den!
Iallafall så sa hon att jag hade fått ett jättebra resultat, men tyckte ändå att jag skulle köra kuren ut. Dvs 755 piller alltsammans. Därför kom vi fram till att jag ska fortsätta äta 1/2 kartong till. Känns rätt läskigt nu när slutet är ganska nära, som att allt bara har varit ett kortvarigt uppehåll, och nu kommer allt tillbaka igen. Får en sådan klump i magen när jag tänker så. 
Men läkaren ringde mig idag igen för att berätta att några finnar kan ploppa upp efter man har slutat med kuren (klump i magen!!) men att jag inte skulle få panik. Utan att jag skulle behandla med Epiduo. Och om acnen (mot all förmodan sa hon) skulle återkomma så får jag gå igen ytterligare en kur. 
Men efter Thailand har allt varit så bra, och jag är så nöjd. Blir nästan tårögd när jag tänker på hur bra reslutat jag ser, äntligen är ansiktet helt slätt när jag tvättar det. Äntligen finns det inga stora blaffor att sminka över. Äntligen kan jag gå på gymmet utan att skämmas ögonen ur mig. ÄNTLIGEN!!! 

Till alla mina Iso-ätare där ute säger jag bara: fortsätt kämpa och knapra. Det är så värt slutresultatet (haha snackar som om jag vore klar, men ah), har tvivlat så mycket. Men medicinen har verkligen visat min motsats!!!

Bättre bilder kan fixas inom en snar framtid. Men allt som finns kvar är alltså ärr!! 

THAILAND PICS

            Bilderna kom i helt fel ordning, Bangkok hamnade först och Phuket sist.
Men gud vad jag saknar det, värme och sol (och shopping såklart!!)
Lovar er att uppdatera finnarna, ska faktiskt till hudis imorgon och kanske är kuren slut! 

Upp